Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Anotimpul nostalgiilor...


Strada pustie.Se aud doar pasii mei care calca pe frunzele moarte.E frig, si vantul alearga grabit.E prea trist,prea frig ca sa fie vara.Da,ai ghicit,e toamna.Mai sunt cateva zile si incepe iar scoala.Dar nu , nu asta conteaza.Deci aleea parcului e pustie,copacii sunt rosi de rugina toamnei.Si eu ma plimb cu mainile in buzunare,fara sa stiu unde merg.Zaresc o banca.Si o himera imi apare in fata ochilor.Parca ma zaresc pe mine,stand acolo,razand,inconjurata de prieteni dragi.Deja devine banal.De ce trebuie sa fiu mereu asa de trista cand vine toamna?!Parca o parte din mine pleaca o data cu cocorii care pribegesc departe...Ma asez pe banca.E rece, e frigul singuratatii.Si ma uit in jur...parcul are un farmec trist.Toate acele culori...dar ce simt copacii? Sunt abandonati.Abandonati la inceput de toamna.Vantul le biciuieste ramurile,razele soarelui incearca cu ultimele puteri sa ajunga pe pamant.Ah,ce trist.Copaci abandonati.Un codru abandonat la inceput de toamna...ce noroc avem.Langa noi va fi mereu cineva care nu ne va abandona.Dar copacii?Ah...acum,inca mai au frunze multicolore.Dar cand vor avea crengile goale,uscate...si vor mai fi si acoperite de zapada grea si rece...ei simt oare?
Cerul a prins reflexe rosiatice.Se inopteaza.Asa devreme?Da. Ziua s-a scurtat si noaptea a pus stapanire pe lume.Pacat,pacat ca vara a plecat.Mai avem de indurat luni de frig.
...Si cerul devine trist si el,simtindu-ne tristetea si melanconia...si isi revarsa lacrimile cristaline asupra unui parc trist,uitat si parasit la inceput de toamna...

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place