Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Joeux d'enfants.



Iarna e frumoasa. In acel moment s'au intors si m-au privit mirate.Le-am zambit si am continuat sa desenez in zapada,dar fara sa imi imaginez ca ma aflu la mare,pe nisip,cum faceam inainte. M-am trezit cu un bulgare in fata, si nu m-am ridicat nervoasa,cum faceam inainte. M-am intins pe spate si am inchis ochii.
Viata mea s-a schimbat.
Imi place sa ma prostesc,sa dansez, sa cant pe strada, si sa le zambesc oamenilor pe care nu'i cunosc,dar acum ma gandesc bine inainte sa fac ceva. Uneori sunt fricoasa,irascibila,ingamfata si ciufuta. Da stiu,asa eram si inainte, si totusi viata mea s-a schimbat prea mult. Nu'mi place matematica,fizica sau chimia si nu suport paianjenii. Prefer o imbratisare in loc de cuvinte.Si Iulia zice "te'ai emancipat" si eu ii zic " da merci,inainte eram omu' pesterilor!". Si nu'mi pare rau,dar mi-ar fi placut sa ma anunte si pe mine cineva inainte.Nu mai dau ture in jurul scolii ,nu mai imi pare rau de nimic,nu mai judec pe nimeni,nu mai dau impresia ca sunt un copil mic.Imi plac si mai mult petrecerile,dar am ramas tot imprastiata si impiedicata.Rad si mai mult si simt nevoia sa zambesc si la cele mai seci bancuri ,ca sa fac lumea sa se simta bine. Dar am momente cand comentez si dupaia imi cer mii de scuze.Si ador sa gandesc pe franceza,italiana si engleza si dupaia sa vorbesc in romana,cu doar o tenta de "ma cherie". Si continui sa cred ca imi lipseste acel je ne sais quoi.
Si nu mai imi place doar vara,imi place si iarna. Si am un zambet de copil prostut cand ma trezesc zicand,la ora de istorie,incaltata cu doi papuci diferiti ( unul al meu si unul al celei mai bune prietene ale mele) : IARNA E FRUMOASA.

7 comentarii:

Rallu 15 decembrie 2010 la 06:56  

Unele lucruri reusesc sa ne schimbe. Trebuie doar sa stim sa acceptam schimbarile. E important sa nu ne ghidam dupa aparente. In spatele superficialitatii si zambetelor se afla o noua persoana. Una care lasa aprentele sa insele persoanele, pentru a se simti in siguranta, nedescifrata.
Era mai usor atunci cand eram doar niste copii. Cateodata trebuie sa te lasi pe spate in zapada sa iti limpezesti mintea. Si atunci iti vei da seama cat de mult conteaza persoanele care te fac cu adevarat sa razi, nu doar din politete.
Fraaa:* Ma bucur ca noi suntem inspiratia:>;))!!

F. 15 decembrie 2010 la 07:10  

@Rallu,asta am invatat si eu,ca sunt persoane care se ascund in spatele unor masti,trebuie doar sa stii sa ajungi la ele.
Si da,bataia aia cu zapada de vineri a fost superba.Atunci mi-am dat seama ca nu conteaza anotimpul,conteaza cine este langa tine. Cand eram mica adoram iarna. Si apoi pe parcurs ,poate si din cauza superficialitatii cu care o priveam (frig.ger.zapada.spalat de la baieti.) a inceput sa nu mai imi mai placa. Si uite ca acum,ma simt de parca as fi trait pe intuneric pana acum.
Love ya:*.

Rallu 15 decembrie 2010 la 10:49  

Love you too.
In clipele frumoase conteaza cu cine esti si mai putin locul:* Impreuna cu prietenii redescoperi lucrurile care fara sa iti dai seama pot trece pe langa tine. De exemplu timpul. Timpul petrecut cu prietenii nu este niciodata irosit:*. Si nici iubirea pe care le-o porti nu este irosita odata cu presupusul sfarsit al unei prietenii. O prietenie nu se sfarseste, ci doar se interupe, pana cand va regasiti si de dragul amintirilor va dati o noua sansa la prietenie.

F. 15 decembrie 2010 la 11:14  

Asta e ceva in genu la ce s-a intamplat cu prietenia noastra pe parcursul verii?:-<

Rallu 15 decembrie 2010 la 11:34  

Eu zic ca am trecut deja de partea aceea:X

Unknown 16 decembrie 2010 la 07:28  

Deaar,esti aceasi fiinta jucausa si dragalasa...chiar daca acum ai sani mari si zambesti pentru toata lumea,chiar daca acum iti dai cu rimel pe gene si cu gloss pe buze,crede-ma si acum vad in fata ochilor acea fetita mica, blonda,frumoasa si zambareata. Esti tu ,mai calculata,mai frumoasa ca niciodata si cu ditamai viata in fata. Parca vad peste 20 de ani,cum o sa umbli de mana cu cel mai frumos sot=)) si o sa apari in reviste minunate cu pictoriale si mai minunate.
Deabia astept sa iesim la un party. Sa nu dormim,sa radem, sa o ardem cu toti prostii=)),sa cantam,sa dansam sa bem sa fim noi asa cum suntem :*
Sa stii ca si eu am senzatia ca viata mea s-a schimbat,s-a asezat si lucrurile bune au inceput sa apara. Ma bucur ca te-ai reapucat de blog. Bafta multa,scumpo! :*

Unknown 16 decembrie 2010 la 07:28  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place