Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Harry Potter and the Deathly Hallows. (PRIMA PARTE!)


Sooo...Am fost vinerea trecuta cu dragii mei coleguti(Patricel,Ralu,Ioana,Popa,Fulghix&Horia),la cinema in Eliana.Motivul?Harry Potter and the Deathly Hallows. Trebuie sa spun de la inceput ca am fost si sunt o mega fana a seriei Harry Potter,am adorat cartile si imi plac si filmele.
Deci nu puteam sa pierd premiera in Brasov,de la ora 8. Filmul a durat pana la ora 10:30. (146 minute) si sincer,nu pot spune ca a fost genial...Parerile sunt impartite,un prieten de-al meu l-a vazut de doua ori si tot nu s-a saturat.
Eu zic ca s-au lungit prea tare cu filmu' si ca nu a fost destula actiune. Nu stiu nici eu ce as fi vrut,dar m-a cam dezamagit.Btw,s-a lansat doar PRIMA parte a filmului,a doua urmand sa apara in romania pe 15.07.2011.
Iata ce spune CINEMAGIA :

Există o expresie cât se poate de nimerită pentru a descrie aşteptatul Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I, "liniştea dinaintea furtunii". Şi dacă liniştea arată aşa atunci murim de nerăbdare să vedem furtuna! Chiar dacă are un ritm mai lent decât părţile anterioare, Harry Potter 7 face toţi banii compensând lipsa acţiunii cu umor, tensiune şi multă, multă expresivitate. Personajele mult mai mature (adio hormonilor care transformă partea anterioară într-o melodramă dulceagă), ca şi consistentele vizite în lumea Încuiaţilor (adică a noastră) dau noii aventuri a lui Harry, Hermione şi Ron un aer exact cât trebuie de sumbru.

Daca este adevarat ca prima parte a fost doar "linistea dinaintea furtunii",atunci astept cu nerabdare partea a doua.

Au fost si momente amuzante si emotionante,mie cel putin mi-au dat lacrimile cand a murit Dobby (eu plangeam si cineva langa mine zicea " Ce chelie scarboasa are"-nu dau nume...) sau amuzante,tot cu Dobby cand a zis : ”Dobby did not mean to kill, only maim, or seriously injure!” Am facut o pasiune pentru spiridisul asta=)).
Well,sunt sigura ca partea a doua o sa fie de 100 de ori mai buna,am asteptari mari,este ULTIMA parte si trebuie sa ne taie rasuflarea.

5 comentarii:

Andreea 19 decembrie 2010 la 05:15  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreea 19 decembrie 2010 la 05:19  

si mie imi place de potter si abia astept sa ajung la cinema
sper sa fie tare [chiar daca tine mult :)

Tio breathe 19 decembrie 2010 la 10:59  

referitor la acel prieten al tau care a vazut de 2 ori filmul .. vreau sa zic ca eu am filme care imi plac atat de mult incat le am deschise mereu in bara de jos si ma mai uit in fiecare seara la cateva minute .. :) nu stiu despre Harry Potter,nu prea sunt eu fana :)) am zis ca ma apuc weekendul asta sa ma uit la toate filmele , dar inca nu m-am apucat .

F. 22 decembrie 2010 la 05:56  

@Andreea: Pentru o seara cu prietenii e dragut filmul. Sa imi spui dupa ce il vezi cum ti s-a parut.>:d<

@Tio:Interesanta ideea cu filmele din bara de jos:)),probabil ca ai mereu sweet dreams daca le vezi in fiecare seara.Filme care le-am revazut si eu de multe ori ( gen vesnicele "Singur acasa"),chiar mi-au placut foarte mult.Dar HP 7,cred ca m-as plictisi sa il mai vad iar...dar gusturile nu se discuta:)),daca lui i-a placut asa de mult... Mie mi-a placut mereu ideea de fantastic,probabil de aici si pofta cu care devoram fiecare carte/film cu HP. La fel ca Andreea,daca o sa te uiti la ele,sa imi spui cum ti s-au parut.:*

Andreea 5 ianuarie 2011 la 03:27  

L-am vazut ieri si ai dreptate,e lung si nu prea are nimic special cum ma asteptam eu.
Am citit si cartea si e mult mai ok decat filmul,sper ca urmatoarea parte sa compenseze ar fi pacat sa se termine asa :(.

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place