Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Amintiri

Ieri au fost -31 de grade la Brasov.E foarte frig si e multa zapada pe drum. Trebuie sa ma imbrac gros , foarte gros si parca tot mi-e frig.
Ieri , cand mergeam la scoala , m-am trezit pe la benzinaria OMV ca incepe sa ma doara genunchiu ( nu stiu nici eu de ce) si am schiopatat pe asa zisa trecere de pietoni , speriata ca vreun sofer cam aburit ar putea sa nu apese la timp pe frana...Chiar dupa ce am trecut de benzinarie mi-a trecut repede si durerea si m-am trezit escaladand troiene de zapada , ca doar lenea'i mare. [discutie intre doi curatatori de zapada sau cum s-or numi]:
-Baa, nu fi prost baa.Ia si tu zapada cu lopata din mijlocu strazii si las-o pe margine. Ca ne-am facut datoria, baa. Nu o sa observe nimeni o sa vezi.
-Da baa. Ai dreptate. Hai sa mergem la o tuica.

Si uite asa am escaladat eu zapada si am ajuns dupaia cu chiu cu vai la scoala si eu, gafaind si obosita si infometata. Noroc ca aveam romana prima ora si am putut sa mananc in ora.
Si ma gandeam eu asa ca proasta: cine a "inventat" iarna.Eu sunt rac , un semn de apa. Si , chiar nu imi place deloc iarna.E prea frig , prea mohorat si nu mai imi place baia in zapada. NU MAI VREAU SA FIE IARNA!
Ce frumos e vara...e cald , e soare , e vacanta! Nu ca acuma , ca eu mai sunt si racita , am luat si 5 la chimie si parca as dormi toata ziua!
Mi-au mai ramas doar amintirile unei veri EXTRAORDINARE!:x

Cum sa nu faci un tort!






Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place