Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

La multi ani 2010!

Ca sa fiu prima , vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT , plin de bucurii.

La revedere 2009 , la multi ani 2010!

Avatar


Deci v-am zis ca mi-am facut ieri rezervare pentru Avatar. Am fost azi, si eram sigura ca nu o sa fie cine stie ce , ca e doar un mare "BUM" pentru nimic. Mi-am cumparat nachos, o punga mare de floricele si o Cola si am mers in sala 1. Am vazut publicitatea , si vreau sa merg la toate filmele alea :)) ( Activitate paranormala , Sherlock Holmes , Printul Persiei) si dupaia a inceput filmul. Si a fost geniaaal:X.
Spre sfarsitul filmului , doamna care statea langa mine a inceput sa planga , dar sa planga tare , cu suspine! Eu eram asa concentrata ca mi-am bagat mana in salsa de la nachos si stiu ca nimeni din sala nu scotea un sunet. A fost emotionant , a fost un film foarte frumos. Am auzit ca e pe primul loc in topul incasarilor , a incasat 75 de milioane de dolari pana acum.
Daca nu l-ati vazut pana acum , dar banuiesc ca l-a vazut aproape toata lumea , va recomand sa mergeti repeedee la cinema si sa il vedeti. Pentru ca daca nu aveti o plasma acasa , calitatile filmului se pierd, pentru ca are niste efecte speciale excelente.
Ghicitit la ce film merg maine? Twilight-New Moon.

Cinema

Am fost astazi la Cinema ca sa vad Avatar , dar am avut ghinion pentru ca toate locurile erau ocupate. Asa ca am cumparat bilete pentru maine si azi , ca sa nu plec acasa dezamagita m-am uitat la Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel. La inceput ma gandeam ca o sa fie doar copii in sala , sau mai rau , nu o sa fie nimeni.Dar era chiar multa lume si pot sa zic ca a fost un film foarte frumos! Chiar mi'a placut si am ajuns sa iubesc veveritele alea si pe Chipettes. Sunt asa de duulcii:X.
Asa-i ca sunt draguutee?:X

Moda barbati pentru Rev

Dior Homme, Dolce Gabbana,H&M si Topshop recomanda :

Ce parere aveti? Mie cel putin a doua nu imi place DELOC.

Cel mai mic calendar pentru 2010


Deocamdata este cel mai mic calendar pentru 2010. Are 5.5 x 8.5 centimetri. Ca sa il cititi trebuie sa alegeti ziua care va intereseaza (ex:19) si cu degetu sa te duci de la ziua pana la luna care te intereseaza (ex:Martie). Asa aflati in ce zi a saptamanii o sa fie 19 Martie : vineri.
Luna cu roz are 28 de zile, lunile cu portocaliu 30 si lunile verzi 31.
Puteti sa il descarcati de aici : http://www.grafishdesign.it/blog/calendardownload
Disponibil in 30 de limbi inclusiv romana.
Va pup si va urez Craciun fericit in continuare!

Cat de roman esti?

Sunt 39% român.
Testul zice aşa:

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

Fă şi tu testul aici.

Acum nu cred ca e adevarat testu , ca 50% la suta is si eu romanca :), nu doar 39%.

24 Decembrie 2009 , ora 1:47 si sa stiti ca nu i-am trimis scrisoare lu Mos Craciun. Nu ,si nici nu ii trimit . Sa isi faca id de mess daca vrea sa vorbesc cu el! Adica in ce secol traim ca sa mai trimitem scrisori?/:) Ma scuzati , sunt doar emotionata sa vad daca Mosul s-a prins ce imi doresc ,fara scrisoare doar din vorbitul meu cu peretii , in casa. Voi ce vreti de Craciun?:)


Apropo , sa vedeti ce am gasit.Deci e normal ca ati facut bradul si ati pus luminite peste tot, dar ati lasat Desktopul fara instalatie. Right?:> Asa ca eu am gasit ceva mic si pentru el. :]


Intrati aici : http://cid-2e58246daf43a01c.skydrive.live.com/self.aspx/Public/Christmas%5E_Lights.zip


Descarcati si dupaia faceti dublu click . Nu trebuie sa instalati nimic.Eu mi le-am pus sus si pare ca e o instalatie multicolora pe ecran.
In seara asta o sa merg si eu sa coliind :]. Va dati seama? Prima oara in my life :].
As vrea sa va povestesc cum o sa petrec eu Craciunul , dar nu mai am timp , pentru ca trebuie sa merg sa imi caut caciula de Mos.(sa vedeti ce Craciunita draguta sunt ).
PS: SARBATORI FERICIIITE!

Doneaza o felicitare

Vin Sarbatorile! Vin sarbatorile! Da,da , reclama de la Coca Cola! Si totusi , chiar vin Sarbatorile! si chiar daca acum ma uit pe geam , si vad ca e foarte cald ,spiritul Craciunului e tot mai aproape, si ma indeamna sa fiu mai buna.Asa ca..incerc sa ajut cat mai mult persoanele si animalele care au nevoie de ajutor. Asa caa...uitati ce am gasit:Doneaza o felicitare pentru copiii nevoiasi!
Pentru cei care au talent la desen: Desenati o felicitare de Craciun , o donati siteului si ea va fi apoi pusa la licitatie pe Okazii.ro .Banii vor fi apoi donati copiilor nevoiasi.
Haideti , incepeti sa dseenati! faceti fapte bune ca sa vina mosu cu muuulte cadouri :> :)).

Caini - Anunturi adoptii caini
Te-ai decis sa iti iei un animal de casa, dar nu stii de unde anume. Nu te grabi sa mergi la un pet shop, si gandeste-te la varianta adoptarii unui animal de companie. Poti merge la un adapost de animale si sa salvezi o viata, dar si sa iti faci un prieten pe viata. Gandeste-te ca aceste animale sunt tinute in adapost o perioada de timp, dupa care sunt eutanasiate.Vei economisi bani. Daca vei merge la un adapost de animale si nu la un magazin, vei economisi banii de achizitionare. Vei plati vaccinarea, deparazitarea si eventual castrarea animalului.
Se estimeaza ca in fiecare an sunt eutanasiate aproximativ 6-8 milioane animale de casa.
Poti salva un animal si ii poti oferi casa, si dragostea de care are nevoie. Apasa pe imagine si cauta cel mai apropiat adapost de animale.Pisici - Anunturi adoptii pisici

H1N1

Va inchipuiti ca , am supravietuit gripei aviare , cu un papagal in casa. Am reusit sa rezist tentatiei de a'l "macelari" si acum traim bine mersi. Dar...H1N1 , numele faimoasei si periculoasei gripe Porcine , ne distruge toate planurile.


Mama: unde vrei sa pleci? de ce te'ai imbracat?


Eu: Pai stii? Mergem ..in oras.:D


Mama: nuu , azi nu mergi in oras. E prea aglomerat , si cu gripa asta porcina...


Sa'mi cada fata , nu alta. Ce motiv a mai gasit...Deci , dupa cum am zis, e vina gripei porcine.


Ma gandesc ca , sunt multi porci pe lumea asta , si la propriu si la figurat, si ca noi trebuie sa suferim de pe urma lor. [ gripa porcina , mi-a distrus planurile de weekend!!!]


Si totusi , ii dau dreptate mamei. Eram in Carrefour si...babutele acelea sfioase si dragute , mereu bine dispuse , trecea si te salutau tandru cu cate un stranut chiar in fata ta. Si mosii , nu se lasau mai prejos,tuseau [ cohaluiau , cum zice bunicul meu] in parul meu.

Am iesit de acolo , terorizata , gandindu-ma tot drumul spre casa , cum ar fi daca as merge la scoala cu masca pe fata.
So..ce vroaim sa zic defapt era sa aveti grija de voi , sa nu raciti cumva .
Va pupa Francesca :)). Paaa :-h

La multi ani!!!

A fost ziua dragului meu verisor,Luca! A implinit 5 ani:x! Il iubesc foarte mult , si de asta vreau sa ii multumesc pentru ca:
- Imparte toate bomboanele cu mine.
- Mi l-a dat cadou pe Ursulache , fara de care nu mai pot sa dorm:X
-Chiar daca eu mai sunt rea cu el,si mai fac pe sefa, el ma iarta intotdeauna.
-Ma lasa sa ma uit cu el la deseneee:X
-Pentru ca stie sa ma faca sa rad cand sunt foarte suparata.
- Pentru ca stie sa tina un secret
-Pentru ca atunci cand o sa creasca o sa stea cu copiii mei si o sa faca pe bona:x [ mi-a promis :)) ]
-Pentru ca e Luca:X Adica pentru ca e verisorul meu :X Si nu ar avea rost sa insir aici toate lucrurile pentru care trebuie sa ii multumesc...
Important e ca are acum 5 ani :X Si vreau sa ii zic iar " La Multi Ani" sa creascaa maree si frumoos si sa se faca bun si sa aiba succes la fete :)). [ Pentru Alin: cand citesti asta , fara comentarii te rog. Mersi :* ]
LA MULTI ANI!!!! :)

Nimic

Era o seara placuta de toamna tarzie.Victor se plimba pe strazile Londrei. Era trist,foarte trist.Nu se bucura de vacanta lui de 2 saptamani in acel frumos oras. Era ganditor.Stia ca nu avea nimic,nimic pe aceasta lume... Nu ma intelegeti gresit.Avea casa,avea masina,avea si piscina,era un om bogat.Dar nu avea prieteni,nu avea pe nimeni sa il ajute cand avea nevoie, nu avea pe nimeni sa ii spuna cate o vorba buna.Incercase sa isi cumpere o pisica care sa ii tina companie dar aceasta fugise cu motanul vecinilor si el ramasese tot singur.Pe langa el treceau tineri indragostiti care se tineau de mana si radeau.De ce trebuise sa aleaga Londra?Anul trecut mersese in Paris si acolo chiar si cainii mergeau pe strada in grupuri.Doar el era singur.Asa patise si acum.Singur pe strazile Londrei.Avea 20 de ani si inca isi cauta un scop in viata.Nu era bucuros de meseria lui,pe care i-o alesesera parintii,nu stia ce o sa faca cu viata lui.Nu era sigur de nimic...de ce lumea il ocolea?Nu stia. Stia doar ca pierduse controlul destinului sau.
Acum era noapte.Unde ajunsese? Se pierduse.Era intr-un parc.Un parc frumos , plin de flori frumos colorate.Privi in sus spre cer.Era un cer senin,prea senin pentru o zi de toamna obisnuita.Apoi vazu luna.Luna era singura ca si el.Zambi.Macar stia ca nu era singurul care avea sa isi petreaca viata singur.Merse in directia lunii.Se gandi ca poate va reusi sa ajunga la ea ,poate i se va alatura ei si nu vor mai fi singuri.Dar chiar atunci auzi un zgomot.Intoarse capul si vazu pe banca ceva.Adica pe cineva.Era o fata care plangea.Se indrepta catre ea si se aseza langa ea pe banca.La inceput nu o privi.Stia cum e sa suferi.Nici lui nu ii placea sa fie privit ca un sandwich la fast-food...Dar nu rezista si se intoarse la ea.Era o fata frumoasa,de vreo 18 ani.
O sa va zic si povestea ei.Era in ultimul an de liceu,cand se indragostise nebuneste de un tip pe care il cunoscuse intr-un bar.El era mult mai mare decat ea...si parintii ei nu erau de acord cu relatia lor.Asa ca ea nu mai cugeta cu capul ,ci cu inima si fugi cu prietenul ei.Acesta o aduse aici,la Londra, pentru ca ea traia in Bucuresti. Aici descoperi ca el defapt mai avea o groaza de iubite si facea lucruri...sa zicem imorale.Totusi nu zise nimic,iubindu-l prea mult.La scurt timp dupa asta, el o dadu afara din apartament ,fara nici un ban ,pentru ca isi gasise o alta adolescenta prea credula. Acum Maria,acesta era numele ei, ar fi vrut sa se intoarca la parintii ei si plina de umilinta sa le ceara scuze.Dar nu avea nici un ban, cum putea sa se intoarca in tara? Astfel ea a ramas intr-o tara straina,singura,fara nici un ban...Nestiind unde sa mearga s-a dus si ea in parc,sa doarma pe o banca ca toti cersetorii.S-a asezat si a inceput sa planga.Isi distrusese viitorul pe care si-l planuise de mica.Atunci a aparut Victor.
O privea.O privea intens.Ea ii simtea privirea in ceafa.Si,ciudat,nu simtea teama.Nu ii era frica de acel strain care se asezase langa ea, noaptea, pe o banca in parc.
El se simtea bucuros.Fericit fara sa stie de ce.Si nu, nu era bucuros de mahnirea fetei,ci era bucuros ca sta alaturi de ea.O tot privea,dar ea nu intorcea capul.De ce? Vroia sa ii vada ochii!!!
Atunci i-a vazut mana pe banca si fara sa zica nimic i-a luat-o in a sa si i-a strans-o cu dragoste.Si da,a intors capul. Si l-a privit uimita.Ce putea sa zica? El ii zambea, si i-a zambit si ea.Si s-au tinut de mana fara sa isi zica nimic.Inima le batea puternic.S-au ridicat amandoi si s-au plimbat prin parc fara sa isi spuna nimic.Ciudat,dar adevarat.Nici un cuvant,nici o soapta.S-au indreptat amandoi catre luna si cand au ajuns in dreptul ei,cand razele ei le scaldau trupurile, s-au sarutat. Nu pot sa descriu momentul , am vrut sa le las intimitate si am plecat.I-am lasat singuri.Dar stiu sigur ca acum, acel nimic care le domina viata s-a transformat intr-un TOT.

Vânătoare


Fosnet de frunze.Zgomote ciudate.Iarba e doborata la picioarele vanatorului.In spate,fiul sau il urmeaza.Cu pusca in mana vanatorul vede deja sangele fiarei.Inainteaza prin zavoiul verde. Se aud trilurile vesele ale pasarelelor care nu banuiesc inca nimic despre ce se va intampla. In ochii vanatorului se vede setea de a ucide, de a chinui un animal,o fiinta. Ajunge in sfarsit intr-un luminis,si vede coada stufoasa si roscata a unei vulpite.Era un pui.Un pui bland de vulpe,cu blana roscata,nasucul negru si umed si ochii mari si calzi.Vanatorul duce pusca la ochi si apasa pe tragaci.Glontul isi nimereste tinta si animalul cade pe pamant,cu ochii spre cer.O liniste apasatoare se asterne in padure,linistea mortii.Animalele constientizeaza cele intamplate si se grabesc spre ascunzatoarele lor.Nu se stie cate vor mai trai pana la sfarsitul zilei. Vanatorul se intoarce mandru cate fiul sau.Acesta , la cei sapte ani ai sai este oripilat de fapta tatalui sau.Se indreapta catre trupul inert al vulpitei si observa balta de sange.Tatal sau se apropie si el , ii pune mana pe umăr si ii zice : "E doar un animal.Animalele nu au suflet,ele nu simt."Ce crud.Si totusi,fiul sau il crede.Lasa lesul animalului acolo.A fost ucis degeaba. Vanatorul si fiul sau inainteaza prin padure si in curand se aud alte focuri de arma.

Spre seara,vanatorul si fiul sau ies din codru cu cateva rate in tolba.Totusi,au lasat si alte victime in zavoi,victime ucise din placerea lor de a vana. Apusul are o culoare rosie,sangerie.Rosu ca sangele nevinovat al vietatilor ucise in acea zi. Si fiul vanatorului, la cei sapte ani ai sai si-a pierdut inocenta.A ucis.Tatal sau l-a invatat aceasta marsavie si putem fi siguri ca in viitor va urma calea tatalui sau : va curma viata animalelor din propia sa placere.

Si tatal meu vaneaza.Chiar astazi s-a intors acasa cu un iepure si un fazan,vanate la Braila.Imi pare rau,dar pentru el acum acesta este deja un obicei.Eu nu pot sa il opresc,dar am scris macar aici pe blog parerea mea despre vanatoare.Animale ucise din placere...

Anotimpul nostalgiilor...


Strada pustie.Se aud doar pasii mei care calca pe frunzele moarte.E frig, si vantul alearga grabit.E prea trist,prea frig ca sa fie vara.Da,ai ghicit,e toamna.Mai sunt cateva zile si incepe iar scoala.Dar nu , nu asta conteaza.Deci aleea parcului e pustie,copacii sunt rosi de rugina toamnei.Si eu ma plimb cu mainile in buzunare,fara sa stiu unde merg.Zaresc o banca.Si o himera imi apare in fata ochilor.Parca ma zaresc pe mine,stand acolo,razand,inconjurata de prieteni dragi.Deja devine banal.De ce trebuie sa fiu mereu asa de trista cand vine toamna?!Parca o parte din mine pleaca o data cu cocorii care pribegesc departe...Ma asez pe banca.E rece, e frigul singuratatii.Si ma uit in jur...parcul are un farmec trist.Toate acele culori...dar ce simt copacii? Sunt abandonati.Abandonati la inceput de toamna.Vantul le biciuieste ramurile,razele soarelui incearca cu ultimele puteri sa ajunga pe pamant.Ah,ce trist.Copaci abandonati.Un codru abandonat la inceput de toamna...ce noroc avem.Langa noi va fi mereu cineva care nu ne va abandona.Dar copacii?Ah...acum,inca mai au frunze multicolore.Dar cand vor avea crengile goale,uscate...si vor mai fi si acoperite de zapada grea si rece...ei simt oare?
Cerul a prins reflexe rosiatice.Se inopteaza.Asa devreme?Da. Ziua s-a scurtat si noaptea a pus stapanire pe lume.Pacat,pacat ca vara a plecat.Mai avem de indurat luni de frig.
...Si cerul devine trist si el,simtindu-ne tristetea si melanconia...si isi revarsa lacrimile cristaline asupra unui parc trist,uitat si parasit la inceput de toamna...

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place