Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

La multi ani 2010!

Ca sa fiu prima , vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT , plin de bucurii.

La revedere 2009 , la multi ani 2010!

Avatar


Deci v-am zis ca mi-am facut ieri rezervare pentru Avatar. Am fost azi, si eram sigura ca nu o sa fie cine stie ce , ca e doar un mare "BUM" pentru nimic. Mi-am cumparat nachos, o punga mare de floricele si o Cola si am mers in sala 1. Am vazut publicitatea , si vreau sa merg la toate filmele alea :)) ( Activitate paranormala , Sherlock Holmes , Printul Persiei) si dupaia a inceput filmul. Si a fost geniaaal:X.
Spre sfarsitul filmului , doamna care statea langa mine a inceput sa planga , dar sa planga tare , cu suspine! Eu eram asa concentrata ca mi-am bagat mana in salsa de la nachos si stiu ca nimeni din sala nu scotea un sunet. A fost emotionant , a fost un film foarte frumos. Am auzit ca e pe primul loc in topul incasarilor , a incasat 75 de milioane de dolari pana acum.
Daca nu l-ati vazut pana acum , dar banuiesc ca l-a vazut aproape toata lumea , va recomand sa mergeti repeedee la cinema si sa il vedeti. Pentru ca daca nu aveti o plasma acasa , calitatile filmului se pierd, pentru ca are niste efecte speciale excelente.
Ghicitit la ce film merg maine? Twilight-New Moon.

Cinema

Am fost astazi la Cinema ca sa vad Avatar , dar am avut ghinion pentru ca toate locurile erau ocupate. Asa ca am cumparat bilete pentru maine si azi , ca sa nu plec acasa dezamagita m-am uitat la Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel. La inceput ma gandeam ca o sa fie doar copii in sala , sau mai rau , nu o sa fie nimeni.Dar era chiar multa lume si pot sa zic ca a fost un film foarte frumos! Chiar mi'a placut si am ajuns sa iubesc veveritele alea si pe Chipettes. Sunt asa de duulcii:X.
Asa-i ca sunt draguutee?:X

Moda barbati pentru Rev

Dior Homme, Dolce Gabbana,H&M si Topshop recomanda :

Ce parere aveti? Mie cel putin a doua nu imi place DELOC.

Cel mai mic calendar pentru 2010


Deocamdata este cel mai mic calendar pentru 2010. Are 5.5 x 8.5 centimetri. Ca sa il cititi trebuie sa alegeti ziua care va intereseaza (ex:19) si cu degetu sa te duci de la ziua pana la luna care te intereseaza (ex:Martie). Asa aflati in ce zi a saptamanii o sa fie 19 Martie : vineri.
Luna cu roz are 28 de zile, lunile cu portocaliu 30 si lunile verzi 31.
Puteti sa il descarcati de aici : http://www.grafishdesign.it/blog/calendardownload
Disponibil in 30 de limbi inclusiv romana.
Va pup si va urez Craciun fericit in continuare!

Cat de roman esti?

Sunt 39% român.
Testul zice aşa:

Ai tras un pic de răspunsuri pentru că nu vrei să ieşi ăl mai român dintre români. Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă, dar arunci gunoaie pe jos. De 1 decembrie eşti ruşinat că ştii că e şi ziua mondială anti-SIDA. Nu dai şpagă pentru că nu ştii cum. (31 - 50 de puncte)

Fă şi tu testul aici.

Acum nu cred ca e adevarat testu , ca 50% la suta is si eu romanca :), nu doar 39%.

24 Decembrie 2009 , ora 1:47 si sa stiti ca nu i-am trimis scrisoare lu Mos Craciun. Nu ,si nici nu ii trimit . Sa isi faca id de mess daca vrea sa vorbesc cu el! Adica in ce secol traim ca sa mai trimitem scrisori?/:) Ma scuzati , sunt doar emotionata sa vad daca Mosul s-a prins ce imi doresc ,fara scrisoare doar din vorbitul meu cu peretii , in casa. Voi ce vreti de Craciun?:)


Apropo , sa vedeti ce am gasit.Deci e normal ca ati facut bradul si ati pus luminite peste tot, dar ati lasat Desktopul fara instalatie. Right?:> Asa ca eu am gasit ceva mic si pentru el. :]


Intrati aici : http://cid-2e58246daf43a01c.skydrive.live.com/self.aspx/Public/Christmas%5E_Lights.zip


Descarcati si dupaia faceti dublu click . Nu trebuie sa instalati nimic.Eu mi le-am pus sus si pare ca e o instalatie multicolora pe ecran.
In seara asta o sa merg si eu sa coliind :]. Va dati seama? Prima oara in my life :].
As vrea sa va povestesc cum o sa petrec eu Craciunul , dar nu mai am timp , pentru ca trebuie sa merg sa imi caut caciula de Mos.(sa vedeti ce Craciunita draguta sunt ).
PS: SARBATORI FERICIIITE!

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place