Dincolo de culoare

Incearca sa vezi dincolo de aparente,dincolo de persoane, dincolo de culoare...


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Doneaza o felicitare

Vin Sarbatorile! Vin sarbatorile! Da,da , reclama de la Coca Cola! Si totusi , chiar vin Sarbatorile! si chiar daca acum ma uit pe geam , si vad ca e foarte cald ,spiritul Craciunului e tot mai aproape, si ma indeamna sa fiu mai buna.Asa ca..incerc sa ajut cat mai mult persoanele si animalele care au nevoie de ajutor. Asa caa...uitati ce am gasit:Doneaza o felicitare pentru copiii nevoiasi!
Pentru cei care au talent la desen: Desenati o felicitare de Craciun , o donati siteului si ea va fi apoi pusa la licitatie pe Okazii.ro .Banii vor fi apoi donati copiilor nevoiasi.
Haideti , incepeti sa dseenati! faceti fapte bune ca sa vina mosu cu muuulte cadouri :> :)).

Caini - Anunturi adoptii caini
Te-ai decis sa iti iei un animal de casa, dar nu stii de unde anume. Nu te grabi sa mergi la un pet shop, si gandeste-te la varianta adoptarii unui animal de companie. Poti merge la un adapost de animale si sa salvezi o viata, dar si sa iti faci un prieten pe viata. Gandeste-te ca aceste animale sunt tinute in adapost o perioada de timp, dupa care sunt eutanasiate.Vei economisi bani. Daca vei merge la un adapost de animale si nu la un magazin, vei economisi banii de achizitionare. Vei plati vaccinarea, deparazitarea si eventual castrarea animalului.
Se estimeaza ca in fiecare an sunt eutanasiate aproximativ 6-8 milioane animale de casa.
Poti salva un animal si ii poti oferi casa, si dragostea de care are nevoie. Apasa pe imagine si cauta cel mai apropiat adapost de animale.Pisici - Anunturi adoptii pisici

H1N1

Va inchipuiti ca , am supravietuit gripei aviare , cu un papagal in casa. Am reusit sa rezist tentatiei de a'l "macelari" si acum traim bine mersi. Dar...H1N1 , numele faimoasei si periculoasei gripe Porcine , ne distruge toate planurile.


Mama: unde vrei sa pleci? de ce te'ai imbracat?


Eu: Pai stii? Mergem ..in oras.:D


Mama: nuu , azi nu mergi in oras. E prea aglomerat , si cu gripa asta porcina...


Sa'mi cada fata , nu alta. Ce motiv a mai gasit...Deci , dupa cum am zis, e vina gripei porcine.


Ma gandesc ca , sunt multi porci pe lumea asta , si la propriu si la figurat, si ca noi trebuie sa suferim de pe urma lor. [ gripa porcina , mi-a distrus planurile de weekend!!!]


Si totusi , ii dau dreptate mamei. Eram in Carrefour si...babutele acelea sfioase si dragute , mereu bine dispuse , trecea si te salutau tandru cu cate un stranut chiar in fata ta. Si mosii , nu se lasau mai prejos,tuseau [ cohaluiau , cum zice bunicul meu] in parul meu.

Am iesit de acolo , terorizata , gandindu-ma tot drumul spre casa , cum ar fi daca as merge la scoala cu masca pe fata.
So..ce vroaim sa zic defapt era sa aveti grija de voi , sa nu raciti cumva .
Va pupa Francesca :)). Paaa :-h

Persoane interesate

Sustin

Imi mai place

Imi mai place